Haarmode en trends 2019

Foto's van de nieuwste kapsels en haar stijlen 2019. Zwoele kapsels voor lang haar, halflang haar en kort haar, maar ook haar styling tips voor krullen, slag, knotten en paardenstaarten en vlechten.

<h1>Lang, Texture Lagen en Curtain Bangs en bob </h1>

Lang, Texture Lagen en Curtain Bangs en bob

Aantal-texture lagen toe voegen. "Voor vrouwen die hun lange lokken willen behouden, snijden van verschillende lagen rond de voorkant van het haar" "De lagen helpen om beweging aan het haar toe te brengen."Korte coupe met een Undercut of een strakke bob met middenscheiding maakt jouw look helemaal af"! De curtain bang of te wel gordijntjes pony gaan we steeds vaker zien.

<h1>Balayage de nieuwe haartrend</h1>

Balayage de nieuwe haartrend

Denk aan sunkissed haar, babylights en subtiele highlights . Dat is balayage. De Highlights worden op een manier in je haar gezet, dat het heel natuurlijk oogt en daardoor ziet je haar er gezonder uit. Blondines, brunettes, red heads: elk haartype is geschikt voor de balayage techniek en het maakt ook niet uit of je een pittige kort hebt of lange golvende haar.

<h1>Strand Lights 2019</h1>

Strand Lights 2019

Ben jij een naturel type en ben je toch meer van de natural kleuren, dan is de nieuwe techniek strandlights helemaal wat voor jou. Het is komt uit LA. De techniek is net iets anders dan de klassieke highlights, het contrast is groter en valt iets meer op.

<h1>Haarkleuren trends: ice- en zilverblond, peachy pink en melting colors</h1>

Haarkleuren trends: ice- en zilverblond, peachy pink en melting colors

In de winter oogt ons haar vaak wat donkerder en de uitgroei, kan dan hard overkomen. De blond tinten in de zomer zijn vaak helderder en de zon maakt ook onze eigen haarkleur wat lichter. Peachy-pink en melting colors zijn kleuren die dicht bij elkaar liggen samen smelten, subtiele kleur verschillen.

<h1>Herenkapsels trends, undercut, halflang, kuif</h1>

Herenkapsels trends, undercut, halflang, kuif

De moderne pompadour blijft onverminderd populair. Undercut de stijl waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant extra kort wordt opgeschoren, zodat er een duidelijk contrast ontstaat met de lange lokken bovenop het hoofd. Marine look ook de nieuwe trend kort geschoren bovenop iets langer. half lang met eventueel knot of texture.

<h1>Underlight, de haartrend voor 2018</h1>

Underlight, de haartrend voor 2018

Een nieuwe kleurtechniek waarbij je juist de lagen eronder verft.  De onderste lagen worden gekleurd in een kleur. Wil je een subtiele of ‘gekke’ kleur in je haar?. Met underlights kun je ervoor kiezen om een lichtere of juist donkere kleur te verwerken voor een natuurlijke look. Het leuke van deze trend is dat als je je haar in een knot of staart doet of wappert door de wind er een ‘verrassingselement’ zichtbaar wordt!.

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 3

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

© 2004-2019 Kapsalon Estrendy | Steenwijk | Kleurspecialist | Kapster | Hairstyling
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development