Haarverzorgings tips

Hier vind je praktische tips voor gezond en glanzend haar en onze haar verzorging producten. Ben je ook al lid van onze Facebook pagina?

<h1>Haarverzorgingstips en kapseltips voor de zomer</h1>

Haarverzorgingstips en kapseltips voor de zomer

Heb jij al een haarproduct met UV-bescherming? Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je haar beter beschermd is tegen chloor en zeezout? De grootste boosdoener in de zomer is natuurlijk de zon. Niet alleen de huid maar ook ons haar heeft van de onbeschermde blootstelling aan zonnestraling te lijden. Je haar zelfs verbranden. gebruik dus producten met UV protector .

<h1>Chemische behandelingen, bescherming en verzorging.</h1>

Chemische behandelingen, bescherming en verzorging.

Chemische behandelingen (kleuren, bleken, permanenten) hebben invloed op de structuur van je haar en die zal weer moeten worden opgebouwd. Olaplex is een prachtig product die er voor zorgt dat de schade "chemische behandeling" zo geminimaliseerd word. Olaplex hersteld je haar tijdens de behandeling daarnaast hebben we Olaplex No3 voor thuis. Tevens is er nu ook Olaplex shampoo, conditioner om thuis optimale resultaat te behouden en verzorging te geven.

<h1>Glanzend en mooi sterk haar</h1>

Glanzend en mooi sterk haar

De basis verzorging is bij iedereen bekent. Shampoo blijft een product dat je haar schoonmaakt'. Na het wassen is het dus van groot belang om een conditioner te gebruiken. In de zomer is het aan te raden een UV-filter tevoor bescherming, of beter nog een hoedje of pet te dragen.

<h1>Haarfabels</h1>

Haarfabels

"Je haar vaak wassen is slecht voor je haar": Niet waar! gebruik dan geen agressieve shampoo maar voedende shampoo.Is je haar chemisch behandeld is het echt beter om niet dagelijks te wassen. "Als je je haar knipt, groeit het sneller": Niet waar! haar groeit bij de aanzet en niet in de punten.

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 3

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

© 2004-2019 Kapsalon Estrendy | Steenwijk | Kleurspecialist | Kapster | Hairstyling
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development