Kapsalon Estrendy Steenwijk

Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Wilt u geknipt worden volgens de laatste haarmode of een eenvoudige coupe dan bent u bij kapsalon Estrendy in Steenwijk aan het juiste adres. Ook voor fohnen, watergolven, coupe de soleil, kleurspoeling en permanenten bent u bij ons in goede handen.

Ik ben gecertificeerd topstyliste en heb mij gespecialiseerd in het verven van haar. Om het beste resultaat te krijgen gebruik ik de producten van Schwarzkopf professional, Redken, Olaplex.
Tevens geef ik u tips en productadvies waardoor u uw nieuwe kapsel makkelijk zelf kan onderhouden en er dus iedere dag stralend uitziet.

Wilt u meer volume of lang haar dan kunt ook bij ons terecht. De hairextensions die wij gebruiken zijn van 100% echt haar en u krijgt van ons 6 maanden garantie!

Bel voor een afspraak en ervaar de service.

Bezoekadres Kapsalon

De Buitengracht 76 8332 GK Steenwijk Overijssel

Wat is de Haarmode voor 2019?

Wat is er hot en wat is er not? Zijn het krullen of word het stijl? Is het donker of is het blond? Kapsalon Estrendy in Steenwijk geeft jou advies over de allerlaatste haarmode en haarverzorging. Meer informatie kun je lezen op onze website Haarmode

Glad gestylde en gecoiffeerde kapsels zijn weer terug zijn.

Soms ook wordt het haar eerst mooi gestyled maar dan later wat piekerig gemaakt zodat het er natuurlijker uitziet.

En wat voor haarlengtes gaan we vooral zien?

De haarlengtes zijn dit seizoen, een paar uitzonderingen daargelaten, vooral tot net boven de schouder. De trends laten vooral korte, botte bobkapsels met een middenscheiding zien. Het is een pittige haarlengte, gemakkelijk om te onderhouden en te stylen zodat je haar er altijd verzorgd uitziet.

Haarkleuren

De donkere haarkleuren voor de winter zijn warm en vol, de blondtinten neigen naar cool of juist peachy pink. Probeer die zomerse blonde gloed vast te houden. Zorg er wel voor dat de punten verzorgd zijn. Verder gaan we dit seizoen ook veel rozeblonde tinten zien.

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 3

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

© 2004-2019 Kapsalon Estrendy | Steenwijk | Kleurspecialist | Kapster | Hairstyling
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development